Nieuws

Wonen in Waterschei
20-05-2019
Wonen in Waterschei: Genk gefileerd
Consimmo is hét vastgoedkantoor van Genk. Dankzij de vele wijken die deze Limburgse stad telt, is het hier voor iedereen goed wonen. In welke wijk pas jij het best? Wij lichten ze voor je uit in ‘Genk gefileerd’. Wonen in Waterschei bijt de spits af.
Keuring bij verkoop
26-04-2019
Hoe werkt da? Attesten en keuringen bij verkoop
Bij de verkoop van je woning komt helaas ook heel wat administratie kijken. Geen paniek: met onze checklist en hulp zie geen enkel attest of keuring bij verkoop over het hoofd.
Gerrit Vanhove
16-04-2019
Consimmo spreekt: Gerrit Vanhove
Wie maakt van Consimmo hét vastgoedkantoor voor Genk en omstreken? Wie zit er allemaal in dat ijzersterk team vol bezielers? We laten ze graag zelf aan het woord. Vandaag aan de beurt: Gerrit, fervent vastgoedmakelaar en zaakvoerder van Consimmo. Maar ook een natuurliefhebber, gebeten door de reismicrobe.
Goede makelaar
19-03-2019
Hoe werkt da? Een goede makelaar herken je aan het verkoopgesprek
Hoe herken je een goede makelaar? En weet je welk vlees je in de kuip hebt? Want wie zijn woning verkoopt, wilt dat uiteraard doen bij een makelaar die getalenteerd en betrouwbaar is. En dat merk je al tijdens het eerste verkoopgesprek. Wij bij Consimmo durven onszelf goede makelaars te noemen, en wel om de volgende redenen.
14-03-2019
Hoe werkt da? Je huis snel verkopen met homestyling
Je huis snel verkopen? Dat lukt beter als het er netjes uitziet. De eerste indruk is hierbij cruciaal. Met homestyling helpen en adviseren we je zodat je te verkopen pand er van bij de eerste bezichting extra goed uitziet. En daarin gaan we zo ver als nodig is. Hoe je huis snel verkopen werkt? We leggen het uit.
huis schatten
25-02-2019
Hoe werkt da? Een huis schatten
Je wil je huis verkopen. Maar hoeveel kan je vragen voor je woning? Het is moeilijk om een prijs te plakken op je eigen bezit, zeker omdat er vaak een emotionele waarde aan kleeft. Maar geen nood: wanneer je jouw woning door ons laat verkopen, zullen we altijd beginnen met de waarde van je huis te schatten. Hoe da werkt? We leggen het uit in 4 punten.